SOUND FACTORY:
DJ ORION 30.4.2023


Tapahtuma: Sound Factory: DJ Orion
Aika: Sunnuntai 30.4.2023 kello 21.00 – 03.00
Paikka: Sound Factory Bar & Nightclub
Osoite: Kauppakatu 1B, Kajaani
Hinta: 12,50 €/kpl (ovelta 20,00 €/kpl)

Kajaanin kovimmat vappuaaton bileet on tässä!

DJ Orion Sound Factoryssa vappuaattona 30.04.2023. YleX:n Uuden Tanssimusiikin Lista ohjelmasta tuttu Orion soittaa kolmen tunnin DJ-setin. Lämmittelysetit soittavat DJ ChillJoonas sekä oodeej.

Voit maksaa tilauksen Suomalaisessa verkkopankissa tai kansainvälisellä pankki- tai luottokortilla. Kulttuurisetelit kuten Edenred, Smartum tai vastaavat, eivät ole käytettävissä maksutapana.

Maksutapamaksu:
– Verkkopankit, ei lisäkuluja.
– Pankki- ja luottokortit, +2% tilauksen arvosta / tilaus.

Emme tallenna maksutietoja meidän palvelimelle. Ne käsitellään ainoastaan maksunvälittäjien (Paytrail / Stripe) sivuilla.

Esitetyn lipun hinnan lisäksi perimme tilausmaksun 1,00€ / tilaus.

Mobiililippu (ei vaadi asiakastiliä)
HTML-muodossa oleva mobiililippu on käytettävissäsi ilman erillistä sovellusta ja sen voi avata helposti mobiililaitteen sähköpostista. Mobiililippu toimitetaan sähköpostilla, eikä sitä ole tarkoitettu tulostettavaksi.

PDF-lippu (vaatii asiakastilin)
Luomalla asiakastilin tilauksen yhteydessä tai aikaisemmin, voit ladata ja tulostaa tapahtumien lipun / liput oman tilisi kautta. Kirjaudu omilla tunnuksillasi oma tili -painikkeella. Asiakastilisi alta löytyvät kaikki tilauksesi ja niiden PDF-liput. Lipun avaamisen ja tulostamiseen tarvitset ohjelman, joka avaa .pdf muodossa olevan tiedoston, esim. Adobe Acrobat Reader –ohjelman, jonka voi ladata tietokoneelle maksutta osoitteesta www.adobe.com/fi.