FPDA / FINNISH DRIFT SERIES 2023


Tapahtuma: FPDA / Finnish Drift Series 2023
Aika: Lauantai 23.9.2023
Paikka: Honkajoki
Hinta: Aikuiset 25€ (30€) / Nuoriso alle 17 vuotiaat 15€ / Alle 10 vuotiaat huoltajan seurassa, eivät tarvitse lippua.

Pääsylippujen ennakkohinta (aikuiset 25€) on voimassa sunnuntaihin 10.9.2023 saakka.

Suomen Drifting Ry / FPDA on järjestänyt useita Drift SM sarjan kilpailuita ja järjestää nyt kaudelle 2023 oman Finnish Drift Series (FDS) mestaruussarjan joka koostuu neljästä osakilpailusta.

Voit maksaa tilauksen Suomalaisessa verkkopankissa tai kansainvälisellä pankki- tai luottokortilla. Kulttuurisetelit kuten Edenred, Smartum tai vastaavat, eivät ole käytettävissä maksutapana.

Maksutapamaksu:
– Verkkopankit, ei lisäkuluja.
– Pankki- ja luottokortit, +2% tilauksen arvosta / tilaus.

Emme tallenna maksutietoja meidän palvelimelle. Ne käsitellään ainoastaan maksunvälittäjien (Paytrail / Stripe) sivuilla.

Esitetyn lipun hinnan lisäksi perimme tilausmaksun 1,50€ / tilaus.

Mobiililippu (ei vaadi asiakastiliä)
HTML-muodossa oleva mobiililippu on käytettävissäsi ilman erillistä sovellusta ja sen voi avata helposti mobiililaitteen sähköpostista. Mobiililippu toimitetaan sähköpostilla, eikä sitä ole tarkoitettu tulostettavaksi.

PDF-lippu (vaatii asiakastilin)
Luomalla asiakastilin tilauksen yhteydessä tai aikaisemmin, voit ladata ja tulostaa tapahtumien lipun / liput oman tilisi kautta. Kirjaudu omilla tunnuksillasi oma tili -painikkeella. Asiakastilisi alta löytyvät kaikki tilauksesi ja niiden PDF-liput. Lipun avaamisen ja tulostamiseen tarvitset ohjelman, joka avaa .pdf muodossa olevan tiedoston, esim. Adobe Acrobat Reader –ohjelman, jonka voi ladata tietokoneelle maksutta osoitteesta www.adobe.com/fi.