DRIFT SM ALAHÄRMÄ 2023


Tapahtuma: Drift SM Alahärmä 2023
Aika: Perjantai / Lauantai 1.-2.9.2023
Paikka: Alahärmä / PowerPark
Hinta: 30€ / kaksi päivää. Alle 12 vuotiaat huoltajan seurassa, eivät tarvitse lippua. Liput portilta ostettuna 35€.

Drift SM -kausi 2023 huipentuu Alahärmässä, PowerParkissa sijaitsevalla Mika Salo Circuitilla ajettaviin finaaleihin 1-2.9.2023.

Kilpailu ajetaan huikeissa puitteissa, Drift Mastersin osakilpailua varten tehdyllä radalla.

Liput ovat koko viikonlopulle. VIP-lipuista tulee lisätietoa myöhemmin.

Voit maksaa tilauksen Suomalaisessa verkkopankissa tai kansainvälisellä pankki- tai luottokortilla. Kulttuurisetelit kuten Edenred, Smartum tai vastaavat, eivät ole käytettävissä maksutapana.

Maksutapamaksu:
– Verkkopankit, ei lisäkuluja.
– Pankki- ja luottokortit, +2% tilauksen arvosta / tilaus.

Emme tallenna maksutietoja meidän palvelimelle. Ne käsitellään ainoastaan maksunvälittäjien (Paytrail / Stripe) sivuilla.

Esitetyn lipun hinnan lisäksi perimme tilausmaksun 1,00€ / tilaus.

Mobiililippu (ei vaadi asiakastiliä)
HTML-muodossa oleva mobiililippu on käytettävissäsi ilman erillistä sovellusta ja sen voi avata helposti mobiililaitteen sähköpostista. Mobiililippu toimitetaan sähköpostilla, eikä sitä ole tarkoitettu tulostettavaksi.

PDF-lippu (vaatii asiakastilin)
Luomalla asiakastilin tilauksen yhteydessä tai aikaisemmin, voit ladata ja tulostaa tapahtumien lipun / liput oman tilisi kautta. Kirjaudu omilla tunnuksillasi oma tili -painikkeella. Asiakastilisi alta löytyvät kaikki tilauksesi ja niiden PDF-liput. Lipun avaamisen ja tulostamiseen tarvitset ohjelman, joka avaa .pdf muodossa olevan tiedoston, esim. Adobe Acrobat Reader –ohjelman, jonka voi ladata tietokoneelle maksutta osoitteesta www.adobe.com/fi.