A-KATSOMO LOPPUUN MYYTY!

DRIFT SM ALAHÄRMÄ 2023


Tapahtuma: Drift SM Alahärmä 2023
Aika: Perjantai / Lauantai 1.-2.9.2023
Paikka: Alahärmä / PowerPark
Hinta: 30€ (35€) / 37€ (42€) / 45€ (50€) / 179€ (184€) – 2 päivää

Iltabileet: 20€ (25€) / lauantai (ei sisällä kilpailuun pääsyä)

Lippujen ennakkohinnat voimassa torstaihin 31.8.2023 kello 12.00 saakka. Liput ennakkohintojen jälkeen +5€ ja liput saatavilla ainoastaan verkosta.

Drift SM -kausi 2023 huipentuu Alahärmässä, PowerParkissa sijaitsevalla Mika Salo Circuitilla ajettaviin finaaleihin 1-2.9.2023.

Kilpailu ajetaan huikeissa puitteissa, Drift Mastersin (DMEC) osakilpailua varten tehdyllä radalla.

  • Kilpailun liput ovat koko viikonlopulle (perjantai / lauantai).
  • Alle 12 vuotiaat huoltajan seurassa, eivät tarvitse lippua Trackside alueelle.
  • A-Katsomo / Pit Lane VIP ovat K-18.
  • B-Katsomo vaatii lipun myös lapsilta.
  • Iltabileet kello 20.00 – 03.00 lauantaina / K-18.
  • VIP-asiakkaita palvelevat tilat sijaitsevat radan päärakennuksen toisessa kerroksessa parhailla katselupaikoilla – käytössänne on korkealla sijaitseva, suuri parveke-tasanne sekä mahdollisuus katsella kilpailua katetussa A-katsomossa. Koko VIP-alueella on anniskeluoikeudet. VIP-lippu sisältää menun lauantaina sekä kaksi (2) juomaa per päivä (perjantaina ja lauantaina).

Voit maksaa tilauksen Suomalaisessa verkkopankissa tai kansainvälisellä pankki- tai luottokortilla. Kulttuurisetelit kuten Edenred, Smartum tai vastaavat, eivät ole käytettävissä maksutapana.

Maksutapamaksu:
– Verkkopankit, ei lisäkuluja.
– Pankki- ja luottokortit, +2% tilauksen arvosta / tilaus.

Emme tallenna maksutietoja meidän palvelimelle. Ne käsitellään ainoastaan maksunvälittäjien (Paytrail / Stripe) sivuilla.

Esitetyn lipun hinnan lisäksi perimme tilausmaksun 1,50€ / tilaus.

Mobiililippu (ei vaadi asiakastiliä)
HTML-muodossa oleva mobiililippu on käytettävissäsi ilman erillistä sovellusta ja sen voi avata helposti mobiililaitteen sähköpostista. Mobiililippu toimitetaan sähköpostilla, eikä sitä ole tarkoitettu tulostettavaksi.

PDF-lippu (vaatii asiakastilin)
Luomalla asiakastilin tilauksen yhteydessä tai aikaisemmin, voit ladata ja tulostaa tapahtumien lipun / liput oman tilisi kautta. Kirjaudu omilla tunnuksillasi oma tili -painikkeella. Asiakastilisi alta löytyvät kaikki tilauksesi ja niiden PDF-liput. Lipun avaamisen ja tulostamiseen tarvitset ohjelman, joka avaa .pdf muodossa olevan tiedoston, esim. Adobe Acrobat Reader –ohjelman, jonka voi ladata tietokoneelle maksutta osoitteesta www.adobe.com/fi.