Liput on loppuunmyyty toistaiseksi.
Lippuja tulee myyntiin lisää kun järjeställä on tiedossa lisäkatsomoiden lopullinen määrä.
Lippujen toinen erä myydään kesäkuun aikana. Tiedossa ei ole tarkkaa päivämäärää.

Huomiothan että sivuston teksti suomen kielestä eri kielelle on käännetty Google kääntäjällä.

DMEC ROUND 3. SUOMI 2023


Tapahtuma: DMEC round 3. Suomi / Finland 2023
Aika: 7.-8.7.2023
Paikka: PowerPark, Mika Salo Circuit
Osoite: Puistotie 3, 62300 Härmä, Suomi
Hinnat: Aikuiset 89€ – 349€ / lippu | lapset 59€ – 69€ / lippu.

Drift Masters European Championship round 3. Suomi / Finland

Kesän kohokohta koittaa ja pitkä odotus palkitaan 7.-8.7., kun maailman kovatasoisin drifting-sarja, Drift Masters European Championship saapuu Alahärmän PowerParkiin, Mika Salo Circuitille sarjan 3. osakilpailussa. Keväällä 2023 rataa uudistetaan ja luodaan täysin uudet puitteet driftingille Suomessa.

Mielettömissä puitteissa, huvipuiston juurella ajetaan perjantaina 7.7. harjoitukset ja lajittelut. Lauantaina 8.7. harjoitukset ja pariajokaavio, finaaliin huipentuen.

Kaikki tällä hetkellä myynnissä olevat liput ovat kaksi (2) päiväisiä (perjantai – lauantai) lippuja. Kaikilla lipputyypeillä pääsee vierailemaan varikolla. A-katsomo ja VIP on vain täysi-ikäisille (ikäraja on 18 vuotta).

Lapset: 10-vuotiaat ja nuoremmat, B-katsomo 69,00€ / lippu ja Trackside 59,00€ / lippu. Sylilapset (alle 2-vuotiaat) veloituksetta (ei omaa istumapaikkaa).

Liikuntarajoitteiset: Saattaja (yksi henkilö) pääsee pyörätuolilla liikkuvan asiakkaan mukana maksutta sisään EU:n vammaiskortilla.

Tapahtuman juonto on englanniksi.

Liput sisältävät ALV 10%. Lipun hinta ei sisällä tilausmaksua joka on 1,00 €/tilaus.

Sold Out
DMEC Suomi Finland 2023 aluekartta

A-katsomo K-18 -lippu 109,00€
Katettu ja korotettu, kiinteä pääkatsomo anniskeluoikeuksilla. Täällä nautit driftingistä huurteinen jos toinenkin kädessä! A-katsomo sijaitsee keskeisellä paikalla palveluiden ja varikon lähellä. Ei numeroituja istumapaikkoja.

Katsomo on vain täysi-ikäisille (ikäraja on 18 vuotta).


B-katsomo -lippu 99,00€
Katettu, korotettu, kiinteä perheystävällinen pääkatsomo. Hyvä näkyvyys kattaen koko radan. Ei numeroituja istumapaikkoja.

10-vuotiaat ja nuoremmat 69,00€, sylilapset (alle 2-vuotiaat) veloituksetta (ei omaa istumapaikkaa).


Trackside -lippu 89,00€
Tätä lähemmäs vauhtia ja menoa ei pääse! Useita katsomoita ympäri rata-aluetta, joista jokainen on käytettävissäsi.
Liikuntarajoitteisille erikseen osoitettu, esteetön katselupaikka.

10-vuotiaat ja nuoremmat 59,00€, sylilapset (alle 2-vuotiaat) veloituksetta (ei omaa istumapaikkaa).


Pit Lane VIP K-18 349,00€
Eksklusiivinen kokemus Drift Mastersin Suomen osakilpailun sykkeessä! VIP-asiakkaita palvelevat tilat sijaitsevat radan päärakennuksen toisessa kerroksessa parhailla katselupaikoilla – käytössänne on korkealla sijaitseva, suuri parveke-tasanne sekä mahdollisuus katsella kilpailua katetussa A-katsomossa. Koko VIP-alueella on anniskeluoikeudet. VIP-lippu sisältää menun lauantaina sekä kaksi (2) juomaa per päivä (perjantaina ja lauantaina).

Katsomo on vain täysi-ikäisille (ikäraja on 18 vuotta).

VIP lauantain menu:

  • Kolme erilaista salaattia sekä liha- ja kalatarjotin
  • Oman leipomon tuoreet leivät ja levitteet
  • Lämmin buffet-ruokailu
  • Leivos ja suklaata
  • Kahvi ja tee

Voit maksaa tilauksen Suomalaisessa verkkopankissa tai kansainvälisellä pankki- tai luottokortilla. Kulttuurisetelit kuten Edenred, Smartum tai vastaavat, eivät ole käytettävissä maksutapana.

Maksutapamaksu:
– Verkkopankit, ei lisäkuluja.
– Pankki- ja luottokortit, +2% tilauksen arvosta / tilaus.

Emme tallenna maksutietoja meidän palvelimelle. Ne käsitellään ainoastaan maksunvälittäjien (Paytrail / Stripe) sivuilla.

Esitetyn lipun hinnan lisäksi perimme tilausmaksun 1,00€ / tilaus.

Mobiililippu (ei vaadi asiakastiliä)
HTML-muodossa oleva mobiililippu on käytettävissäsi ilman erillistä sovellusta ja sen voi avata helposti mobiililaitteen sähköpostista. Mobiililippu toimitetaan sähköpostilla, eikä sitä ole tarkoitettu tulostettavaksi.

PDF-lippu (vaatii asiakastilin)
Luomalla asiakastilin tilauksen yhteydessä tai aikaisemmin, voit ladata ja tulostaa tapahtumien lipun / liput oman tilisi kautta. Kirjaudu omilla tunnuksillasi oma tili -painikkeella. Asiakastilisi alta löytyvät kaikki tilauksesi ja niiden PDF-liput. Lipun avaamisen ja tulostamiseen tarvitset ohjelman, joka avaa .pdf muodossa olevan tiedoston, esim. Adobe Acrobat Reader –ohjelman, jonka voi ladata tietokoneelle maksutta osoitteesta www.adobe.com/fi.